Antena Meniu Search
x

Accident spectaculos în Bacău! Un tânăr a intrat cu maşina sub o Toyota, după un impact teribil. Trei oameni au ajuns la spital (Galerie foto)

Accident spectaculos în Bacău, după ce o tânără în vârstă de 31 de ani nu a respectat semnul stop și a întrat în intersecție fără sa se asigure.

Accident spectaculos în Bacău, după ce o tânără în vârstă de 31 de ani nu a respectat semnul stop și a întrat în intersecție fără sa se asigure. Din partea stânga  a direcției de mers circula  un tânăr de 21 ani, care a intrat în plin în maşina femeii. 

Șoferul povestește că abia plecase din faţa casei, în urmă cu 100 de metri şi la prima intersecţie s-a trezit cu mașina fix în faţa lui.

GALERIE FOTO: Accident spectaculos în Bacău! A intrat cu maşina sub o Toyota, după un impact teribil

Tânărul nu a mai avut ce face, intrând sub maşina condusă de femeie.

Trei persoane au fost rănite în urma impactului: ambii conducători auto plus un pasager din Toyota în vârstă de 20 de ani. 

Au intervenit pompierii, SMURD-ul și două ambulanţe. Vecinii din zona spun ca în intersecția respectiva se întâmplă frecvent accidente. 

S-a deschis doar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident spectaculos în Bacău! Un tânăr a intrat cu maşina sub o Toyota, după un impact teribil. Trei oameni au ajuns la spital (Galerie foto)