Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident teribil în Ciocăneşti, Suceava. O maşină s-a răsturnat şi a ajuns pe marginea şoselei. Două persoane, la spital

În localitatea Ciocăneşti, din judeţul Suceava, două persoane au ajuns de urgenţă la spital, ieri, după ce un autoturism a părăsit partea carosabilă şi a ieşit din decor. Şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit mai multe indicatoare rutiere, iar apoi s-a răsturnat. Una dintre victimele aflate în maşină a rămas încarcerată, iar cealaltă grav rănită.

de Redactia Observator

la 30.07.2024 , 10:17

Două persoane au fost rănite, luni, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat în afara părţii carosabile pe raza localităţii Ciocăneşti, din judeţul Suceava au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.

Accident grav în Suceava

Potrivit acestora, una dintre victime a rămas încarcerată şi a avut nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scoasă din autoturism.

Vezi și

"Intervin pompierii militari ai Detaşamentului Vatra Dornei cu o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

La faţa locului au fost identificate două victime, una dintre acestea rămânând încarcerată în interiorul autovehiculului", au precizat oficialii ISU.

Ambele persoane implicate în evenimentul rutier, bărbat şi femeie, vor fi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Ciocăneşti, Suceava. O maşină s-a răsturnat şi a ajuns pe marginea şoselei. Două persoane, la spital