Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil în Teleorman. O maşină a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un TIR. Pasagerul din dreapta dormea, în momentul impactului

Grav accident de circulaţie în acestă după-amiază în localitatea teleormăneană Dăgănești Vlașca. Un autotursim a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR care circula regulamentar. 

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 30.03.2022, 21:04

Vezi și

Potrivit martorilor, autoturismul se îndrepta pe drumul E70 către Alexandria, iar autocamionul circula spre București. La un moment dat, din motive necunoscute încă, autoturismul a pătruns pe contrasens și s-a izbit de autocamion. În urma impactului, au rezultat două victime, ambele din autoturism, dintre care una se află în stare gravă. Pentru victima rănită grav a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o mașină de descarcerare, una de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al Ambulanței Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident teribil în Teleorman. O maşină a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un TIR. Pasagerul din dreapta dormea, în momentul impactului