Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident teribil în Teleorman. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, după un impact puternic între două maşini, lângă Roşiori

Accident tragic în Teleorman. Un bărbat de 63 de ani a murit şi alte două persoane au fost rănite într-un accident pe E70, între localităţile Roşiori şi Peretu, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 10.10.2024 , 09:53

Accident teribil în Teleorman. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, după un impact puternic între două maşini, lângă Roşiori Accident teribil în Teleorman. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, după un impact puternic între două maşini, lângă Roşiori

"În urma acestui eveniment rutier au rezultat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 44 şi 86 de ani, neîncarcerate. Unul dintre conducătorii auto, un bărbat de aproximativ 63 de ani, a intrat în stop cardiorespirator, motiv pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Din păcate, acestea nu au avut niciun rezultat, echipajul SAJ Teleorman fiind nevoit să declare decesul", precizează ISU Teleorman.

Accident grav în Teleorman

Cele două persoane rănite au primit primul ajutor la faţa locului şi au fost transportate la Unitatea de primiri Urgenţe Alexandria cu diferite traumatisme.

Articolul continuă după reclamă

"Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, precum şi pentru îndepărtarea elementelor de caroserie de pe carosabil, iar autorităţile competente au preluat cazul pentru cercetări", mai anunţă ISU Teleorman.

La faţa locului s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi trei ambulanţe. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să plătiţi cu cardul sau cash atunci când faceţi cumpărături?
Observator » Evenimente » Accident teribil în Teleorman. Un bărbat a murit şi alte două persoane au fost rănite, după un impact puternic între două maşini, lângă Roşiori