Antena Meniu Search
x

Video Accident teribil între Arad şi Timişoara. Un bărbat a murit, alte două persoane au fost rănite

Un bărbat a murit, luni dimineața, după ce mașina în care se afla a părăsit drumul și a lovit un copac pe DN 69, în zona localității Sânandrei din județul Timiș. Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate.

de Redactia Observator

la 27.11.2023, 09:09

Vezi și

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează un autoturism a părăsit partea carosabilă pe DN 69 Timișoara – Arad, în zona localității Sânandrei, județul Timiș, lovind un copac. În urma impactului, o persoană a fost declarată decedată, iar alte două au fost rănite.

Traficul a fost deviat

Potrivit ISU Timiș, două victime au rămas încarcerate. O femeie a fost transportată la spital în stare de inconștiență. Un bărbat a fost descarcerat și predat ambulanței în stop cardio-respirator. Din nefericire, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat. Celălalt bărbat, șoferul mașinii, a fost transportat în stare conștientă la spital.

Traficul este deviat prin interiorul localității Sânandrei, până la finalizarea cercetării la fața locului și preluarea victimelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident teribil între Arad şi Timişoara. Un bărbat a murit, alte două persoane au fost rănite