Antena Meniu Search
x

Mărturia teribilă a unui tată care se pregătea să îşi însoare băiatul şi l-a găsit mort pe marginea drumului, la Brăteni: "Aşa mi-o spus..."

Un tată de distrus, după ce şi-a găsit băiatul mort pe marginea drumului, la Brăteni, în Bistriţa. Bărbatul se pregătea să îşi însoare băiatul, dar acum îl va înmormânta, după un accident teribil.

Un tată de distrus, după ce şi-a găsit băiatul mort pe marginea drumului, la Brăteni, în Bistriţa. Bărbatul se pregătea să îşi însoare băiatul, dar acum îl va înmormânta, după un accident teribil.

Un tânăr de 28 de ani și-a găsit sfârșitul duminică noaptea, în localitatea Brăteni, în urma unui teribil accident rutier. Alte două persoane care îl însoțeau au fost rănite ușor. Tânărul călătorea alături de logodnica lui şi alţi doi prieteni.

Autoturismul condus de el a ajuns în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat de mai multe ori, oprindu-se lângă o fântână de pe marginea drumului. Potrivit măsurătorilor polițiștilor, autoturismul s-a oprit după mai bine de 25 de metri de la ieşirea de pe şosea.

"Între localitățile Stupini și Brăteni, pe DC 18A, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv curbă la stânga, a pierdut controlul asupra volanului, s-a răsturnat în afara părții carosabile de mai multe ori.", a declarat subinspector Emanuel Tămaș, din cadrul Serviciului Rutier.

Pe acelaşi subiect

În autoturism se aflau 3 bărbați și o tânără. Echipajul medical i-a găsit pe toți trei afară din mașină, tânărul de 28 de ani care conducea autoturismul era întins pe jos, în stop cardio-respirator. Ceilalți trei care se aflau în mașină nu au suferit răni grave.

Tatăl şoferului mort a ajuns într-un suflet la locul accidentului şi a avut un şoc: "S-o sfădit cu viitoarea lui soţie... Alcoolul, cred că s-a urcat băut la volan, altfel nu cred, cei cu care a fost erau băuţi, înseamnă ca şi el era băut. S-au dus să mănânce la ora asta, aşa mi-o spus, s-a dus să mănânce acuma. A pierdut în curbă controlul, poate viteza."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imapactul a fost atât de violent încât toţi cei patru oameni au fost aruncaţi din maşină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Mărturia teribilă a unui tată care se pregătea să îşi însoare băiatul şi l-a găsit mort pe marginea drumului, la Brăteni: "Aşa mi-o spus..."