Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident teribil la intrarea în Balotești, după ce șoferul unei dube a schimbat sensul de mers fără să se asigure

Un accident grav în care au fost implicate trei maşini a blocat în această dimineaţă circulaţia pe DN1, la intrarea în Baloteşti. Patru oameni au fost răniţi şi au ajuns la spital. Incidentul s-ar fi petrecut după ce un şofer ar fi schimbat sensul de mers fără să se asigure. Circulaţia dinspre Ploieşti spre Capitală a fost restricţionată zeci de minute. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 26.01.2023 , 13:36

Baloteşti, ora 09.00. Un şofer aflat la volanul unei dube schimbă sensul de mers fără să se asigure şi este lovit de o maşină care circula regulamentar. În urma impactului, duba este proiectată într-un alt treilea autoturism. Bilanţul: 4 răniţi! 

"Un BMW venea dinspre Ploieşti, Duba asta venea dinspre Bucureşti şi a făcut stânga aici. Şi ăsta a lovit-o în spate. Şi a ricoşat şi în a treia maşină", spune un martor.

Din cauza stâlpilor şi a firelor de înaltă tensiune, elicopterul SMURD a aterizat pe un câmp din apropiere

Vezi și

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, ambulanţe, pompieri dar şi un elicopter SMURD. Din cauza stâlpilor şi a firelor de înaltă tensiune de pe marginea şoselei, aparatul de zbor a aterizat pe un câmp din apropiere. 

Pe acelaşi subiect

"La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orelor 8:27, polițiști orașului Otopeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN1 din Otopeni, la intersecția cu strada Radarului s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii  rutieri și de ordine publică din Otopeni, precum și polițiști din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, iar din primele verificări au stabilit faptul că în zona precizată în apel s-a produs un accident rutier, soldat cu 4 victime. Una dintre cele 4 victime a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD, iar celelalte 3 au fost transportate cu echipajele medicale, sosite la fața locului. Polițiști rutieri efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun", au transmis autoritățile.

Trafic blocat zeci de minute, după accidentul din Otopeni

În urma accidentului, circulația a fost blocată zeci de minute pe DN 1, pe sensul către Bucureşti dinspre Ploieşti. În zonă, acum, traficul se desfășoară în condiții normale, însă polițiștii recomandă șoferilor să circule cu atenție din cauza vremii nefavorabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident teribil la intrarea în Balotești, după ce șoferul unei dube a schimbat sensul de mers fără să se asigure