Antena Meniu Search
x

Accident devastator cu cinci victime, între trei mașini, în Mamaia

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost rănite, astăzi, și au ajuns de urgență la spital în urma unui teribil accident produs în stațiunea Mamaia.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 05.01.2020, 14:24

Vezi și

Cinci persoane, printre care și un copil, au fost rănite, astăzi, și au ajuns de urgență la spital în urma unui teribil accident produs în stațiunea Mamaia.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13.30, în zona de nord a stațiunii Mamaia.

Un șofer care circula dinspre Constanța către Năvodari a pierdut controlul volanului, iar mașina a pătruns pe contrasens și s-a izbit violent de alte două autoturisme.

Martori la cumplitul accident, ceilalți șoferi au sunat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutorul pompierilor de la Descarcerare și al medicilor.

Pe acelaşi subiect
Cinci persoane rănite într-un accident cu trei mașini în Mamaia

La locul accidentului s-au deplasat patru echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță, două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare.

Două persoane au rămas încarcerate într-unul din cele trei autoturisme, iar pompierii au fost nevoiți să decupeze plafonul mașinii pentru a le salva.

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Accident devastator cu cinci victime, între trei mașini, în Mamaia