Antena Meniu Search
x

Accident cumplit la Timişoara. Sunt doi morţi şi un copil de 10 ani în comă la spital

Accident cumplit la Timişoara. Doi bărbaţi au murit, iar un copil este în comă la spital, după ce maşina în care se aflau a izbit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea.

Accident cumplit la Timişoara. Doi bărbaţi au murit, iar un copil de 12 ani este în comă la spital, după ce maşina în care se aflau a izbit un cap de pod şi apoi s-a răsturnat de mai multe ori pe şosea. Maşina era condusă de un bărbat de 44 de ani fără permis.

Nenorocirea s-a produs în zona comunei Lenauheim.

În maşina condusă de un bărbat de 44 de ani fără permis se aflau doi bărbaţi şi un copil. Autoturismul s-a lovit violent de un cap de pod, iar apoi s-a răsturnat de mai multe ori şosea.

Cei doi adulţi au murit pe loc, iar copilul de 12 ani a ajuns la spital, în stare foarte gravă. Medicii timişoreni au anunţat că micuţul este în comă.

Pe acelaşi subiect

Martorii au sunat de urgenţă la numărul unic 112, iar la locul tragediei au ajuns echipaje ale Pompierilor, ambulanţe SMURD, dar şi poliţiştii rutieri.

Trei oameni au murit in accidentul de la Lenauheim din judetul Timis

Din nefericire, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cei doi oameni care şi-au pierdut viaţa pe loc în urma cumplitului accident.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident cumplit la Timişoara. Sunt doi morţi şi un copil de 10 ani în comă la spital