Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accidente pe bandă rulantă, după o ploaie puternică. Mai multe mașini s-au făcut praf în apropiere de Reşiţa, din cauza vitezei și a vremii

Ploaia puternică a creat probleme şi pe şosele. În apropiere de Reşiţa au avut loc mai multe accidente din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo. 

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 08:12

La ieşirea din municipiu, spre localitatea Bocşa, trei autoturisme au fost implicate într-un accident soldat cu victime.

Ploaia puternică a creat probleme pe şosele

Şoferul unei maşini care circula spre Reşiţa a intrat în coliziune cu un autoturism de pe sensul opus, iar acesta a fost proiectat în autovehiculul din spatele său.

Vezi și

În urma ciocnirii a rezultat rănirea uşoară a trei persoane care au fost transportate la spital. Un alt accident a avut loc aproape în acelaşi timp, dar în direcţia spre localitatea Anina. Două autoturisme şi două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Accidente pe bandă rulantă, după o ploaie puternică. Mai multe mașini s-au făcut praf în apropiere de Reşiţa, din cauza vitezei și a vremii