Antena Meniu Search
x

Video Actriţa Andreea Hriscu, bătută de un necunoscut în parcul Cişmigiu. Nimeni nu a intervenit pentru a o salva: tânăra a sunat singură la 112

Un caz revoltător a făcut înconjurul internetului în ultimele ore. Actriţa Andreea Hristu a povestit pe pagina sa de Facebook cum a fost bătută de un necunoscut în Parcul Cişmigiu, ziua în amiaza mare. Mai grav este, spune actriţa, că deşi erau şi alţi oameni în parc la momentul scenelor violente, nimeni nu a intervenit. Tânăra a reuşit să sune singură la poliţie pentru ajutor.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 19.05.2023, 13:42

Vezi și

Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul ar fi venit la aceasta să-i ceară o sumă de bani. Aceasta ar fi refuzat, moment în care bărbatul a început să aibă un comportament violent, să o înjure şi apoi să o lovească. Femeia a sunat la 112, iar poliţiştii l-au găsit pe bărbat.

Declaraţiile celor doi ar fi însă contradictorii. Este deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Bărbatul nu a fost reţinut, dar continuă cercetările în acest caz. Până în acest moment, actriţa Andreea Hristu nu a putut fi contactată pentru a oferi detalii suplimentare despre acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Actriţa Andreea Hriscu, bătută de un necunoscut în parcul Cişmigiu. Nimeni nu a intervenit pentru a o salva: tânăra a sunat singură la 112