Antena Meniu Search
x

Cristina Stamate, internată de urgență. Celebra actriţă a fost găsită prăbuşită în casă (VIDEO)

Celebra actriță Cristina Stamate este internată acum la secţia de terapie intensivă şi e supusă mai multor investigaţii.

Vezi și

Celebra actriță Cristina Stamate este internată acum la secţia de terapie intensivă şi e supusă mai multor investigaţii. Se pare că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit după ce, în urmă cu numai o lună, marea actriţă a suferit un accident vascular cerebral. Cristina Stamate a fost găsită în locuinţa sa, prăbuşită la pământ, şi cu tensiunea foarte scăzută, spun medicii. Intervenţia a avut loc aproape simultan cu cea de la locuinţa Stelei Popescu.

Celebra actriță Cristina Stamate este internată acum la secţia de terapie intensivă şi e supusă mai multor investigaţii. Se pare că starea ei de sănătate s-a înrăutăţit după ce, în urmă cu numai o lună, marea actriţă a suferit un accident vascular cerebral.

Cristina Stamate a fost găsită în locuinţa sa, prăbuşită la pământ,  şi cu tensiunea foarte scăzută, spun medicii. Intervenţia a avut loc aproape simultan cu cea de la locuinţa Stelei Popescu. În urmă cu aproape trei ani, actriţa Cristina Stamate a fost a fost suspusă unei intervenţii chirurgicale foarte complexă. A fost operată pe cord deschis după ce a fost diagnosticată cu insuficienţă mitrală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cristina Stamate, internată de urgență. Celebra actriţă a fost găsită prăbuşită în casă (VIDEO)