Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Acuzaţii grave la clubul sportiv Dinamo. Un băiat de 16 ani, agresat sexual de două ori de un fost crainic al echipei de fotbal

Acuzaţii grave, în curtea clubului sportiv Dinamo aflat în subordinea MAI! Un fost crainic al echipei de fotbal ar fi abuzat sexual un minor de mai multe ori, în urmă cu doi ani. Abia acum faptele au ieşit la iveală, iar bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost reţinut.

de Bianca Iacob

la 19.09.2024 , 19:47

Până în acest moment, nu mai ştim de alte victime, însă există suspiciunea că ar mai fi şi altele. Aşa că în acest dosar de agresiune sexuală, deschis de către procurori, continuă cercetările cu suspectul în stare de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat judecătorilor, cu propunerea' de arestare preventivă.

Crainic de la Dinamo, acuzat de abuz sexual

Vorbim despre un băiat de 16 ani, care a fost agresat sexual în formă continuată, de două ori. O dată în toamna anului 2022, când se afla la bazinul de înot de la club, au fost comise fapte de natură sexuală. Al doilea fapt consemnat de procurori este în primăvara anului 2023, în parcare, când victima se afla pe bancheta din spate a maşinii. Au fost comise aceleaşi acte de natură sexuală, fără consimţământul victimei - un băiat de 16 ani.

Vezi și

Suspectul are 58 de ani şi este fost crainic de la Dinamo, care se dădea maseur şi antrenor ca să îi ajute pe sportivi cu recuperarea după antrenamente. Cercetările continuă şi nu este exclus să vorbim şi despre alte victime.

Bianca Iacob Like

Singurul lucru pe care ştiu bine să îl fac e meseria asta de jurnalist! Într-o lume destinată si dedicată oarecum bărbaților, am ajuns să fiu reporter în două războaie. De fapt, sunt mai multe, vreo 4.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Acuzaţii grave la clubul sportiv Dinamo. Un băiat de 16 ani, agresat sexual de două ori de un fost crainic al echipei de fotbal