Antena Meniu Search
x

Galerie foto Adolescent de 17 ani a murit pe loc, după ce a fost lovit în plin de o autoutilitară, în Vaslui

Sfârșit tragic pentru un adolescent de 17 ani. Tânărul a fost lovit în plin de o autoutilitară, la intrarea în localitatea Dobroslovești, din județul Vaslui. Salvatorii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru băiat, informează reporterul Observator Clara Mihociu.

de Redactia Observator

la 15.02.2023, 21:37

Medicii l-au găsit pe tânăr inconștient, în stop cardiorespirator cu multiple leziuni traumatice. În ciuda eforturilor salvatorilor, care l-au resuscitat la fața locului, adolescentul nu a mai răspuns. Inima i s-a oprit pentru totdeauna, medicul de pe ambulanță declarând decesul.

Din primele informații tânărul s-ar fi angajat în traversarea drumului național, fără să se asigure, când a fost lovit de aututilitara condusă de un bărbat de 38 de ani.

Ce spun polițiștii

Astăzi, 15 februarie 2023, ora 18.45, Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui a fost sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, pe drumul național DN 15D, pe raza comunei Zăpodeni, județul Vaslui, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

Pe acelaşi subiect

Din primele cercetări efectuate se pare că, o autoutilitară înmatriculată în județul Iași, condusă de către un bărbat de 38 de ani, din municipiul Iași, care se deplasa pe direcția Vaslui-Buhăești, ar fi acroșat un pieton, angajat în traversarea drumului național, de la stânga spre dreapta (având în vedere direcția de deplasare a autoutilitarei), în proximitatea intersecției cu drumul comunal ce face legătura cu localitatea Dobroslovești, comuna Zăpodeni, județul Vaslui. 

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul pietonului, tânăr în vârstă de 17 ani, din localitatea Dobroslovesti. Conducătorul autoutilitarei implicate a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind negativ.

În cauză, fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă,  urmând a fi efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Adolescent de 17 ani a murit pe loc, după ce a fost lovit în plin de o autoutilitară, în Vaslui