Antena Meniu Search
x

Adolescent de 17 ani, înjunghiat în București, pe un teren de fotbal

O altercaţie între doi adolescenţi s-a lăsat aseară cu lovituri de cuţit. Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat de un alt băiat, într-un parc din București. Cei doi au mers acolo să joace fotbal, dar la plecare s-au luat la ceartă.

de Redactia Observator

la 24.07.2019, 10:00

Vezi și

O altercaţie între doi adolescenţi s-a lăsat aseară cu lovituri de cuţit. Un tânăr de 17 ani a fost înjunghiat de un alt băiat, într-un parc din București. Cei doi au mers acolo să joace fotbal, dar la plecare s-au luat la ceartă. Victima a fost transportată la spital, dar nu este în stare gravă. În acest timp, agresorul a fost prins de poliţişti şi dus la audieri.

La ora 21, un apel la 112 anunţa că un tânăr a fost înjunghiat de o persoană necunoscută, pe un teren de fotbal aflat într-un parc din sectorul 2 al Capitalei.

Victima, în vârstă de 17 ani, a fost transportată la spitalul Floreasca din Capitală. Din fericire, are doar câteva răni pe mâini şi abdomen. Nu a durat mult până ce poliţiştii l-au găsit pe băiatul care l-a atacat. Se dusese liniştit acasă.

Agresorul are 16 ani. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Scandal a făcut şi fratele său, atunci când oamenii legii au mers în parc, să facă cercetări.

Tânărul a fost dus la secţia de poliţie, unde a fost amendat cu 3000 de lei, pentru tulburarea liniştii publice

Băiatul nu a mai fost pe terenul de fotbal de luni de zile din cauză că a fost bolnav de meningită, povesteşte familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescent de 17 ani, înjunghiat în București, pe un teren de fotbal