Antena Meniu Search
x

Video Adolescent mort într-un BMW, pe un drum din Bistrița. Prietenul lui avea permis de mai puţin de un an și l-a invitat la o plimbare prin sat 

Viteza şi lipsa de experienţă la volan au ucis un adolescent de 16 ani, pasager într-o maşină condusă de un tânăr care avea permis de abia un an. Şoferul n-a reuşit să controleze maşina şi a ajuns într-un stâlp de electricitate pe care l-a şi dărâmat. Pentru el şi încă un pasager, plimbarea s-a terminat la spital. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 08:01

Vezi și

 A lovit stâlpul şi un băiat era decedat în şanţ. 

 S-a auzit din casă? Viteză mare?

 Nu am auzit decât o bubuitură.  

Cei trei tineri au ieşit la plimbare cu maşina prin sat. La un moment, şoferul de 19 ani a pierdut controlul maşinii şi s-a izbit într-un stâlp de curent. 

Pe acelaşi subiect

Am sunat la 112, până am vorbit a apărut.

A avut viteza mare?

Maxim posibil.

Deci au zburat din mașina?

Vă dați seama la cum arată stâlpul.

Șoferul avea permis de mai puţin de un an

Pentru pasagerul din dreapta şoferului, un adolescent de 16 ani, medicii n-au mai putut face nimic. 

Lucian Bodeanu, medic SAJ Bistrița: Am sosit la locul faptei cu două ambulanţe. La locul faptei, am găsit două victime conştiente ieșit din mașină. A treia victimă, am gasit-o în șanț, în stop cardio-respirator. A fost extrasă din șanț și au început manevrele de resuscitare, din păcate nu a răspuns, au fost leziuni incompatibile cu viața.

Lipsa de experienţă la volan şi teribilismul au fost reţeta dezastrului. Şoferul de 19 ani avea permis de mai puţin de un an. El şi un pasager aflat pe bancheta din spate au ajuns la spital. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Adolescent mort într-un BMW, pe un drum din Bistrița. Prietenul lui avea permis de mai puţin de un an și l-a invitat la o plimbare prin sat