Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adolescenta bătută de tatăl unui băieţel de 8 ani, pe care îl pălmuise în parc, a depus plângere. Împotriva bărbatului din Ploieşti nu s-au luat măsuri încă

A încercat să se răzbune pe o adolescentă care i-a lovit copilul, iar asta l-a costat. Un bărbat din Ploieşti a bătut crunt o fată de 16 ani ca să o pedepsească pentru că aceasta îi dăduse o palmă băiatului său în vârstă de 8 ani. Adolescenta a ajuns la spital, iar părinţii săi au depus o plângere la poliţie.

de Cristi Georgescu

la 06.06.2024 , 14:16

Totul a pornit după ce băiatul de 8 ani şi adolescenta de 16 ani au purtat discuţia în contradictoriu, într-un parc din zona străzii Cantacuzino din Ploieşti. În urma acestei altercaţii, tânăra l-ar fi lovit pe cel mic cu palma peste faţă. Imediat, copilul a mers acasă şi a povestit întâmplarea tatălui său.

Adolescentă de 16 ani, lovită din răzbunare de tatăl unui băieţel de 8 ani

Bărbatul a ajuns la scurt timp în locul unde s-a petrecut cearta, unde a găsit-o pe fata de 16 ani. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta ar fi lovit-o pe fată de mai multe ori cu palmele şi pumnii peste faţă, dar şi în alte zone ale corpului. Fata a mers acasă şi le-a povestit părinţilor ce a păţit. Aceştia au depus o plângere la Secţia 3 de Poliţie Ploieşti.

Vezi și

Bărbatul de 42 de ani care i-ar fi aplicat corecţia tinerei a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, a fost prezentat unităţii de Parchet, pentru luarea unor măsuri. La acest moment, faţă de el nu a fost dispusă vreo măsură.

Adolescenta a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, însă nu a fost nevoie ca aceasta să rămână internată. Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar deschis pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

Cristi Georgescu Like
Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » Adolescenta bătută de tatăl unui băieţel de 8 ani, pe care îl pălmuise în parc, a depus plângere. Împotriva bărbatului din Ploieşti nu s-au luat măsuri încă