Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani din Vaslui, înjunghiată de iubitul gelos. Tânărul de 18 ani nu ar fi acceptat că fata voia să îl părăsească

O adolescentă de 15 ani din localitatea vasluiană Epureni a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei cu trei ani mai mare. 

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 09:56

Adolescentă din Vaslui, înjunghiată de iubitul gelos
Adolescentă din Vaslui, înjunghiată de iubitul gelos - Shutterstock

Tânăra coborâse din autobuzul care o aducea acasă de la şcoală. În acel moment a fost oprită de iubitul ei, un tânăr de 18 ani care locuieşte în localitatea Suletea.

Înjunghiată pentru că a vrut să se despartă de iubit

Băiatul părea vizibil tensionat şi avea asupra lui un briceag. Tânăra atacată ar fi refuzat să stea la discuţii cu el, iar în acel moment agresorul ar fi urmărit-o mai bine de 1 kilometru, spun martorii care au asistat la întreaga scenă., scrie Vremea Nouă.

După ce a alergat o bună bucată de timp, victima a obosit şi s-ar fi oprit. În acel moment iubitul ei a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Tânăra a fost transportată la spital, iar agresorul de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor din Bârlad. 

Cei doi ar fi avut o relaţie împreună, însă la un moment dat tânăra, elevă în clasa a IX-a ar fi decis să pună capăt. Acest lucru l-ar fi înfuriat pe iubitul ei care din gelozie a atacat-o. Pentru că nu a acceptat să fie refuzat şi pentru că adolescenta insista asupra despărţirii tânărul a înjunghiat-o. 

Agresorul a primit mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile. Sentinta nu este definitivã, putând fi atacatã cu apel la Tribunalul Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani din Vaslui, înjunghiată de iubitul gelos. Tânărul de 18 ani nu ar fi acceptat că fata voia să îl părăsească