Antena Meniu Search
x

Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de o alta, cu doi ani mai mare. Scenele brutale au fost filmate chiar de tatăl vitreg al agresoarei

Bullyingul nu rămâne nepedepsit. O fată de 17 ani a fost reţinută după ce a bătut şi a umilit o altă minoră de 15 ani. Scenele de o cruzime ieşită din comun au fost filmate chiar de tatăl vitreg al agresoarei. Bărbatul nu doar că nu a intervenit, ba chiar şi-a îndemnat fiica la violenţă. Motiv pentru care a fost arestat preventiv.

de Redactia Observator

la 30.09.2022, 14:17

Vezi și

Victima de 15 ani este lovită, înjurată şi ameninţată de o fată de 17 ani. Incidentul a avut loc acum o săptămână, când adolescenta, crescută doar de mama invalidă, a fost ademenită în casa agresoarei. Martor la bătaie şi umilinţe a fost chiar tatălui vitreg al bătăuşei, cel care a şi filmat totul. 

Imaginile au fost făcute publice chiar de către agresoare pentru a se lăuda în cercul său de prieteni şi colegi. Fetele sunt eleve la un liceu din Arad, aşa că filmarea s-a viralizat imediat. Aşa au aflat şi autorităţile de caz. 

Cătălin Tiriteu, inspector DGASPC Arad: Frecvent instituția noastră în parteneriat cu ISJ Arad și IPJ derulează acțiuni cu caracter preventiv informativ și de combatere a fenomenului de bullying în școli. Iată că există un feedack având în vedere că colegii agresoarei au luat atitudine după ce imaginile au devenit virale pe internet și au sesizat 112. 

Claudia Iuga, purtător de cuvânt IPJ Arad: În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infrsct de lovire și alte violente precum și de instigare la lovire și alte violente.

Într-un final, fata de 17 ani a fost reţinută, iar tatăl ei vitreg, arestat preventiv. Autorităţile spun că ambele adolescente vor fi consiliate psihologic. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de o alta, cu doi ani mai mare. Scenele brutale au fost filmate chiar de tatăl vitreg al agresoarei