Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de trei colege. Fata a fost desfigurată şi s-a ales cu nasul spart

Fenomenul bullying pare tot mai greu de stăpânit. O fată de 15 ani a fost desfigurată în bătaie de alte trei adolescente. Scenele revoltătoare s-au întâmplat la scurt timp după ce copila a coborât din microbuzul şcolar. Fata ar fi îndurat şi alte bătăi crunte pentru că, de fiecare dată, era ameninţată de agresoare că va fi lovită şi mai tare. 

de Adrian Obreja

la 15.12.2022, 13:39

Vezi și

Victima a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Vaslui pentru că a suferit mai multe leziuni printre care şi fractură de piramidă nazală. Cât despre cele trei agrsoare, acestea au fost identificate şi sunt cunoscute atât de Asistenţa Socială, cât şi de conducerea şcolii acolo unde învaţă ca fiind tinere care creează probleme.

Desfigurată în bătaie

Nu este prima dată când această fată de 15 ani este bătută, susţine şi familia. De fiecare dată când s-a mai întâmplat era ameninţată că dacă spune ceva cuiva va fi bătută şi mai rău. 

De această dată agresiunea nu a mai putut fi ascunsă pentru că fata a avut nevoie de îngrijiri. S-a deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, fetele urmează să fie audiate şi să fie luate măsurile necesare. În acelaşi timp şi familia are acuzaţii la adresa poliţiştilor, spun că au sunat de 3 ori la 112 pentru a anunţa agresiunea şi nu au venit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, snopită în bătaie de trei colege. Fata a fost desfigurată şi s-a ales cu nasul spart