Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție aflată în misiune, în Constanța

O adolescentă de 15 ani a fost lovită de o mașină de Poliție, când traversa pe trecerea de pietoni, în Constanța. Autospeciala era în misiune. 

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 15:26

Adolescentă de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție aflată în misiune, în Constanța
Adolescentă de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție aflată în misiune, în Constanța - Ziua de Constanța

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi că pe Şoseaua Mangaliei din municipiul Constanţa s-a produs un accident rutier. 

Lovită de mașina de Poliție aflată în misiune

“Din primele informaţii rezultă că un poliţist din cadrul Serviciului Criminalistic ar fi accidentat un pieton care ar fi traversat strada pe marcajul pietonal. Tot din informaţiile deţinute până în acest moment, poliţistul se afla în misiune, deplasându-se către Portul Constanţa, pentru a efectua o cercetare la faţa locului”, au precizat poliţiştii.

Ei continuă cercetărle pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

La locul evenimentului a intervenit un echipaj SMURD, care a preluat victima, conştientă, şi a transportat-o la Spitalul Judeţean Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, spulberată pe trecerea de pietoni de o mașină de Poliție aflată în misiune, în Constanța