Antena Meniu Search
x

Foto Adolescentă de 16 ani, găsită la o zi după ce a dispărut de la o stână din Comarnic. Fata și-a petrecut noaptea într-o pădure, în ger

Familia unei adolescente de 16 ani a trecut prin clipe de groază, după aceasta a plecat de la o stână din orașul Comarnic și nu s-a mai întors acasă. Fata a fost căutată de aproape 200 de persoane și fost găsită la o zi de la dispariție, după ce aceasta și-a petrecut noaptea în ger, într-o pădure, potrivit Agerpres

de Redactia Observator

la 25.01.2024, 09:08

Vezi și

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Poliţia Comarnic a fost anunţată, marţi seară, în jurul orei 18,30, despre dispariţia fetei.

"În baza sesizării şi având în vedere împrejurările alarmante în care a avut loc dispariţia minorei, la faţa locului au fost mobilizate forţe sporite, formând echipe mixte, formate din: 42 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova - Serviciul de Investigaţii Criminale, fiind folosit şi un câine de urmă, precum şi poliţişti ai Poliţiilor orăşeneşti Comarnic şi Breaza, 20 de jandarmi montani, 9 lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, 28 de lucrători din cadrul Salvamont Prahova, doi lucrători de la Garda Forestieră, 70 de voluntari cu ATV-uri, dar şi un echipaj aerospaţial format din patru persoane. Căutările s-au desfăşurat în cursul zilei de ieri, în cursul nopţii trecute şi continuate astăzi, în zona în care a fost semnalată dispariţia acesteia", arată sursa citată.

Fata a fost găsită, după ce și-a petrecut noaptea în pădure, în ger

Ea a fost găsită miercuri după-amiază de către lucrătorii de la Salvamont Prahova, într-o zonă greu accesibilă, submontană, la aproximativ 10 kilometrii de locul dispariţiei.

Pe acelaşi subiect

Conform salvamontiştilor, minora are handicap sever şi nu poate comunica, iar la momentul găsirii ei în zona Valea Beliei, aceasta era în stare hipotermică şi avea mici escoriaţii, fiind preluată de un elicopter şi transportată la Spitalul Judeţean Braşov. Salvatorii spun că, noaptea trecută, temperaturile în zonă au fost negative, iar vântul a bătut cu putere, fiind "un miracol" faptul că fata a fost găsită în viaţă.

"Se efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi luării măsurilor legale ce se impun", precizează Poliţia.

Surse judiciare au precizat că minora a plecat de la stână împreună cu fratele său mai mic, de 11 ani, care a ajuns la domiciliu, spunând că sora lui s-a rătăcit. Anchetatorii fac verificări şi în cadrul familiei celor doi copii, arată sursele citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Adolescentă de 16 ani, găsită la o zi după ce a dispărut de la o stână din Comarnic. Fata și-a petrecut noaptea într-o pădure, în ger