Antena Meniu Search
x

Video Cele două piste pe care merg anchetatorii în cazul morții Andreei Rabciuc. Poliţiştii aşteaptă confirmarea testelor ADN de la scheletul găsit în ferma din Italia

Poliţia din Italia are noi indicii în cazul fostei campioane la tir, românca Andreea Rabciuc, dispărută în Italia de aproape doi ani. Anchetatorii au confiscat telefonul fostului ei iubit şi vor face o percheziţie informatică. În căutarea unor răspunsuri, mama tinerei le-a cerut răspicat şi de la avocatul principalului suspect.

de Cornelia Crîşmaru

la 23.01.2024, 19:45

Vezi și

Mama tinerei: Spune-mi tu, spune-mi tu ce s-a întâmplat, că este clientul tău! Ajută-mă tu, ajută-mă tu, că sunt o mamă disperată, de doi ani o caut pe fiica mea!

Speranţele par să se sfârşească pentru mama campioanei. Poliţiştii aşteaptă doar confirmarea testelor ADN ca să o anunţe că osemintele găsite vineri seară într-o fermă abandonată din Ancona sunt rămăşiţele fiicei ei.

Legiştii trebuie să afle cum a murit Andreea

Cornelia Crîșmaru, corespondent Observator: Pe lângă hainele tinerei, anchetatorii au găsit şi rucsacul cu actele româncei. Iar lângă schelet erau o frânghie şi un bileţel pe care le analizează acum criminaliştii. În acest timp, singurul suspect, iubitul fetei - un camionagiu italian - repetă în fiecare zi că nu are nicio legătură cu moartea ei.

Pe acelaşi subiect

Legiştii trebuie să afle cum a murit Andreea, oasele ei nu au urme de lovituri. Mama fostei campioane este la capătul puterilor, le-a povestit jurnaliştilor iubitul femeii.

Iubitul mamei: Nu se simte în stare să vorbească. A trăit doi ani cu speranţa că o va găsi în viaţă. Sigur, speranţa moare ultima. Acum, speră să aibă parte de dreptate.

Anchetatorii merg pe două piste

Anchetatorii merg pe două piste. O crimă sau supradoză de droguri. Toate indiciile duc spre fostul ei iubit. Simone Gresti, în vârstă de 44 ani, s-a certat cumplit cu Andreea în seara în care a dispărut românca.

Prietena Andreei: Au fost mai întâi câteva insulte, apoi mai multe. Andreea suferea în tăcere toate aceste lucruri, dar s-a umplut paharul şi a vrut să plece. Era lucidă, dar era şi foarte furioasă.

Carabinierii au percheziţionat casa lui Simone şi i-au confiscat telefonul. Tot atunci i-au adus la cunoştinţă şi noua acuzaţie - omor din culpă. Andreea Rabciuc a dispărut pe 22 martie 2022. Fostă sportivă de performanţă în România, se mutase în Italia împreună cu mama ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Cele două piste pe care merg anchetatorii în cazul morții Andreei Rabciuc. Poliţiştii aşteaptă confirmarea testelor ADN de la scheletul găsit în ferma din Italia