Antena Meniu Search
x

Adolescentă grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemne, în Bistriţa-Năsăud

O adolescentă în vârstă de 12 ani a fost grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemn, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Din cauza zonei greu accesibile, ambulanța nu a putut ajunge la locul accidentului, iar pompierii au intervenit cu un autovehicul cu şenile pentru a prelua pe tânără, care este inconștientă. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 23.01.2023, 14:42

Adolescentă grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemne, în Bistriţa-Năsăud
Adolescentă grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemne, în Bistriţa-Năsăud - Profimedia

Accidentul a avut loc pe un drum secundar, în apropierea localităţii Dumitra, la aproximativ un kilometru de drumul naţional 17C. Primele date de la locul accidentului arată că un copil de aproximativ 12-13 ani a fost prins sub o căruţă cu lemne care s-a răsturnat. Rudele au scos-o de acolo, însă copila este inconştientă.

Tânăra este în stare de inconștiență

Zona este una greu accesibilă, iar ambulanţa de terapie intensivă mobilă nu poate ajunge la locul accidentului. În aceste condiţii, un echipaj de pompieri a pornit către zona respectivă cu un autovehicul cu şenile, pentru a prelua rănita şi a o duce la ambulanţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Evenimente » Adolescentă grav rănită, după ce a fost strivită sub o căruţă încărcată cu lemne, în Bistriţa-Năsăud