Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescentă olimpică, sinucidere tulburătoare în Călăraşi. Copila ar fi acceptat o provocare de pe TikTok

Descoperire şocantă în localitea Dor Mărunt, din Călăraşi. O copilă de 15 ani a fost găsită moartă în casă, de două prietene şi de tatăl uneia dintre ele, după ce se crede că ar fi acceptat o provocare TikTok. Adolescenta olimpică ar fi ales o moarte înfiorătoare.

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 12:48

Fata ar fi ajuns acasă în jurul orei prânzului. Era singură acasă, aşa că şi-a dus liniştită planul macabru până la capăt. Copila ar fi fost victima bullying-ului şi ar fi vorbit deseori despre sinucidere cu prietenii săi.

Moarte înfiorătoare

Adolescenta a ales un sfârşit îngrozitor. Şi-a pus pe trahee un picior al patului şi şi-a blocat gura cu o pereche de şosete, pentru a nu mai putea respira. Fata a fost găsită de două prietene şi de tatăl uneia dintre ele. Cel mai probabil tinerele au fost anunţate de intenţia ei.

Vezi și

Au sunat imediat la 112, iar la fața locului a intervenit de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță din zona Lehliu Gară. S-a solicitat sprijin suplimentar, iar un echipaj din Călăraşi cu medic a venit şi a continuat manevrele de resuscitare. În ciuda eforturilor, pentru copilă nu s-a mai putut face nimic,

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat şi dacă fata chiar a recurs la acest gest din cauza unei provocări. Din primele informaţii, copila ar fi nepoata primarului din Dor Mărunt.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Adolescentă olimpică, sinucidere tulburătoare în Călăraşi. Copila ar fi acceptat o provocare de pe TikTok