Antena Meniu Search
x

Video Adolescentă snopită în bătaie de către o tânără bătăușă, ziua în amiaza mare, în Drobeta-Turnu Severin

O adolescentă de clasa a 9-a din Drobeta-Turnu Severin a fost snopită în bătaie, ziua în amiaza mare, de către o fată de aceeași vârstă. Momentul a fost filmat de un martor, care însă nu s-a gândit să intervină, deși victima era păruită și primea genunchi în față, ca în ringul de box.

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 18:38

Vezi și

Potrivit informațiilor obținute de corespondentul Observator Alin Ghiciulescu, bătăușa învață la Colegiul Tehnic "Lorin Sălăgean", în timp ce victima este de la Liceul Tehnologic "Domnul Tudor" din Drobeta-Turnu Severin. Imaginile au fost filmate luni, în jurul orei 13:30. Nu este clar, până la acest moment, din ce motiv a decis agresoarea să o ia la păruit pe "rivală".

"Având în vedere materialul apărut în spațiul public, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți este abilitat să comunice următoarele: Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți s-a sesizat din oficiu, în dimineața de 12 septembrie a.c., cu privire la acest eveniment. Astfel, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și se continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsuri corespunzătoare", a transmis IPJ Mehedinți.

Bătaie între adolescente și lângă o școală din Râșnov

Imagini revoltătoare au fost filmate și lângă o școală din Rășnov, județul Brașov. Două adolescente s-au tras de păr și s-au lovit cu sălbăticie, cu pumnii și picioarele, chiar sub ochii prietenilor și colegilor, care, în loc să le despartă pe fete, le-au încurajat și le-au filmat cu telefonul mobil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Adolescentă snopită în bătaie de către o tânără bătăușă, ziua în amiaza mare, în Drobeta-Turnu Severin