Antena Meniu Search
x

Video Adolescentele abuzate la piscină de afaceristul din Gorj, mărturii cutremurătoare în faţa anchetatorilor

Cele două adolescente de 15 ani abuzate la piscină de un afacerist din Gorj au fost audiate astăzi în prezenţa părinţilor şi psihologului. Fetele le-ar fi spus părinţilor imediat după apariţia imaginilor compromiţătoare în social-media că bărbatul le dăduse băuturi cu alcool şi că nu îşi aduc aminte exact ce s-a petrecut.

Alin Stan
de Alin Stan

la 02.09.2021, 16:25

Vezi și

Afaceristul a contestat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile şi asta după ce a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu minore în urma unor imagini apărute în spaţiul public. 

Familiile au foast audiate la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj, iar fetele au fost asistate de un psiholog din cadrul DGASPC. Conform psihologului, starea emoţională a fetelor este una instabilă şi au nevoie de mai multe zile de consiliere.

Totodată, tatăl uneia dintre fete spune că vrea să se facă dreptate şi speră că după cele 30 de zile de arest preventiv, bărbatul să nu scape şi să nu fie eliberat. 

Adolescentele, instabile emoţional 

Fetele au spus că nu au povestit exact ce s-a întâmplat acolo pentru că le era ruşine şi teamă de repercursiuni. Totodată, nu îşi aduc aminte ce s-a întâmplat acolo la piscină cu exactitate, doar mici frânturi. Şocant este faptul că agresorul o ştia pe una dintre fete de când era mică.

Astfel, tatăl fetei cu afaceristul se ştiau de 15 ani, practic vârsta pe care o au acum fetele. Şi DIICOT face cercetări în acest caz, au avut loc percheziţii la domiciliul bărbatului din Târgu Jiu, fiind ridicate mai multe probe pentru a se stabili cu exactitate şi elucida cazul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Adolescentele abuzate la piscină de afaceristul din Gorj, mărturii cutremurătoare în faţa anchetatorilor