Antena Meniu Search
x

Aeronavă Wizz Air, aterizare de urgenţă pe Otopeni după o ameninţare cu bombă la bord. Pasagerii au fost evacuaţi

Aeronava Wizzair care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat, joi după-amiază, pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

Aeronava Wizz Air care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat, joi după-amiază, pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord.

(Actualizare): Cursa aeriană Wizz Air de la Kutaisi, care a aterizat de urgenţă la Bucucreşti după alerta cu bombă de la bordul aeronavei, a decolat la ora 21:12 de pe Aeroportul Otopeni.

(Actualizare): "Zborul Wizz Air W6 1576 de la Kutaisi la Varsovia, din 25 octombrie, a fost redirectionat la Bucuresti din cauza unui apel suspect care a fost receptionat de Aeroportul din Kutaisi. Echipajul a actionat in conformitate cu procedurile de operare, iar aeronava a aterizat fara probleme la Bucuresti. Toti pasagerii si echipajul au fost debarcati si a fost initiata verificarea aeronavei si a bagajelor, aceasta fiind in curs. Siguranta si securitatea raman principalele prioritati Wizz Air iar compania nu tolereaza nicio tentativa de periclitare a acestora. Situatia este de acum de competenta autoritatilor.", transmite compania aerienă.

Pe acelaşi subiect

(Actualizare): Se va face controlul pirotehnic al aeronavei, avionul este tras spre aerogara de mărfuri.

(Actualizare): Din ultimele informaţii, la bordul aeronavei se aflau şase membri ai echipajului, 174 pasageri şi 125 bagaje cala.

(Actualizare): Serviciul Român de Informaţii (SRI) a anunţat că aeronava a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni pentru că a fost primită o ameninţare cu bombă printr-un apel telefonic de la Tbilisi.

(Actualizare): Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă, fiind debarcaţi şi duşi în zona de imbarcare a terminalului.

Aeronava Wizz Air care zbura pe ruta Kutaisi-Varşovia a aterizat la ora 16.20 pe Aeroportul din Otopeni, în urma unei ameninţări cu bombă la bord, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti,

Aeronava a fost parcată pe o poziţie izolată, iar cei 173 de pasageri au fost evacuaţi.

Procedurile specifice sunt în curs de desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Aeronavă Wizz Air, aterizare de urgenţă pe Otopeni după o ameninţare cu bombă la bord. Pasagerii au fost evacuaţi