Antena Meniu Search
x

Video Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, a primit arest preventiv. Părinţii sunt în stare de şoc: "M-au întrebat prietenii daca în imagini e fetiţa mea"

Caz şocant la Târgu Jiu. Un afacerist de 47 de ani este acuzat că a abuzat sexual două copile de 15 ani. Totul s-ar fi întâmplat la piscina pe care o deţine. Bărbatul le-ar fi dat fetelor pe care le cunoştea de mici mai multe băuturi cu alcool, iar apoi a profitat de ele. Scenele oribile au fost filmate de camerele de supraveghere, iar o parte dintre imagini au ajuns pe Internet. Familiile sunt în şoc. În urmă cu puţin timp, bărbatul a primit arest preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 31.08.2021, 19:38

Vezi și

Cu lacrimi în ochi şi cu urlete. Aşa l-au aşteptat părinţii pe omul de afaceri care le-ar fi violat fetele de doar 15 ani. Vestea despre ce s-a întâmplat la ştrandul pe care afaceristul îl deţine a căzut ca un trăsnet. "Prietenii m-au sunat dacă este adevărat că fata din imagini este fetiţa mea", a declara tatăl uneia dintre fete. "M-a anunţat mama fetei, era într-o stare foarte rea, plângând. Nici nu puteam să o înţeleg. Ştii că fata noastră a fost violată?", spune celălalt tată.

Înspăimântător este faptul că familiile victimelor îl ştiau foarte bine pe afacerist. "Îl cunosc de câţiva ani. Niciodată nu mi-a trezit vreo suspiciune că ar putea să facă aşa ceva". "Bineînţeles că ne cunoşteam şi ne cunoaştem de peste 30 de ani. Fata mea a crescut acolo, de la vârsta de 3 ani merge acolo la acea piscină", spun şocaţi părinţii.

Fetele nu îşi amintesc prea bine ce s-a întâmplat

Şi acolo s-ar fi întâmplat toate ororile: "Era ceasul 21 jumate, chiar 22, ceea ce toate piscinele sunt închise la ora aia. Ulterior să aflu că ele erau acolo închise de acel om şi se întâmpla ce se întâmpla în piscină", spune tatăl unei dintre fete. Fetele ar fi consumat mai multe băuturi cu alcool, iar acum nu îşi amintesc prea multe.

"Eu ştiu că la minori nu ai voie să vinzi alcool, în primul rând", afirmă unul dintre părinţi. "Am aflat de la anchetatori că fata mea a consumat acolo limonadă cu absint, frappe cu rom. Ea a realizat ulterior ce s-a întâmplat şi îşi aduce aminte vag şi frânturi din toată această poveste", spune şi celălalt părinte.

În plus, ororile ar fi fost suprinse pe camerele de supraveghere, la care doar afaceristul are acces. Iar unele filmuleţe ar fi apărut pe internet. Bărbatul va fi cercetat pentru act sexual cu minori. A primit arest preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Afaceristul din Târgu Jiu, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu două minore, a primit arest preventiv. Părinţii sunt în stare de şoc: "M-au întrebat prietenii daca în imagini e fetiţa mea"