Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Aglomeraţie, agitaţie şi trafic dat peste cap în Gara de Nord. O locomotivă CFR a rupt cu pantograful linia de contact

Aglomeraţie, agitaţie şi trafic dat peste cap. Totul s-a întâmplat, ieri, în Gara de Nord din Bucureşti, după ce la ieşirea din depou - o locomotivă CFR a rupt cu pantograful linia de contact. Trenurile care trebuiau să plece sau să sosească în gară au avut sute de minute întârziere, iar jumătate dintre linii au fost închise.

De Florentina Lazăr la 28.06.2023, 08:40
Vezi și

Traficul feroviar din Gara de Nord a fost complet dat peste cap, ieri după-amiază. Liniile de la 9 la 14 au fost închise, după ce o locomotivă CFR Călători, ce remorca un tren InterRegio, a rupt linia de contact cu pantograful. Totul s-a petrecut în apropiere de Podul Grant. Trenurile care trebuiau să plece de aici, din Gara de Nord, către Craiova şi Suceava la 17:17 minute, au în acest moment o întârziere de 120 de minute. Pasagerilor li s-a transmis că este o defecţiune tehnică şi că se lucrează la remedierea acestei defecţiuni. În acest moment în Gara de Nord sunt sute de pasageri care aşteaptă.  

Nu este o premieră pentru compania feroviară CFR, ci un alt episod din şirul lung de întârzieri. Trenurile ajung să staţioneze minute bune în câmpuri, iar defecţiunile de pe calea ferată sunt la ordinea zilei. Şi ca de fiecare dată, cei care au cel mai mult de suferit sunt pasagerii. CFR a intervenit pentru rezolvarea problemei cu o drezină pantograf adusă din Chitila. Circulaţia a fost reluată abia la ora 18 şi 45 de minute.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Aglomeraţie, agitaţie şi trafic dat peste cap în Gara de Nord. O locomotivă CFR a rupt cu pantograful linia de contact