Antena Meniu Search
x

Video Aglomerație pe aeroporturi și pasageri chemați cu 3 ore înainte de zbor. Companiile anunță bilete la prețuri de numai câteva zeci de euro

Aglomeraţie mare pe Aeroportul Henri Coandă, acolo unde sute de persoane aşteaptă să se îmbarce către destinaţii de vacanţă. Mai sunt doar trei zile până la Revelion, iar românii se grăbesc să ajungă în Anglia, Spania, Franţa, Grecia, dar şi în oraşe de la noi din ţară. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 28.12.2022, 14:25

Vezi și

Există 2 categorii de pasageri: cei care pleacă în vacanţa de Revelion în străinătate şi cei pentru care vacanţa de Crăciun tocmai ce s-a terminat, iar acum se întorc la muncă sau la familiile din străinătate, aici fiind vorba de cei stabiliţi în afara ţării. Astfel, tabela plecării a Aeroportului Internaţional Henri Coandă înregistrează foarte multe zboruri, cele mai multe, într-adevăr către oraşe europene, dar sunt şi zboruri către Londra, Dubai, Istanbul. 

Sărbătorile aduc însă şi aglomeraţie şi timp crescut în aeroporturile din Europa, astfel că autorităţile le recomandă pasagerilor să sosească la aeroport cu minim 3 ore înainte de ora programată.

Bilete mai ieftine, după sărbători

Vestea bună este că, imediat după sărbători încep reducerile, astfel că cei care nu au apucat să plece nicăieri de sărbători, dar iau în calcul să plece în afara ţării pot găsi bilete de avion destul de ieftine, chiar şi începând de la 25 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Aglomerație pe aeroporturi și pasageri chemați cu 3 ore înainte de zbor. Companiile anunță bilete la prețuri de numai câteva zeci de euro