Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral. Se circulă în coloană pe anumite tronsoane

De Redactia Observator.
Publicat: 19.07.2021, 07:31.
Actualizat: 19.07.2021, 07:40

Se circulă în coloană luni dimineață pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers către Constanța, anunță centrul Infotrafic.

autostrada București-Constanța

Aglomerație pe Autostrada Soarelui, pe anumite porțiuni se circulă în coloană

Shutterstock (imagine ilustrativă)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 06:45, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral valorile de trafic sunt intense, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

Sunt semnalate precipitații sub forma de ploaie ușoară de la km 64 (Lehliu, jud. Călărași), către Constanța. La stația de taxare sunt 30-40 de automobile pe banda unde se plătește cash, dar se circula bine pe celelalte benzi.

Liber la stația de taxare de la Fetești, se poate plăti în 24 de ore

Prin staţia de taxare de la Fetești se poate trece liber, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa de pod să se plătească înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor sau prin SMS,

Citește și:

Cel mai aglomerat weekend din acest sezon estival

Turiştii care au venit în acest weekend la mare au fost nevoiţi să se înarmeze cu foarte multă răbdare în trafic, pentru că între stațiunile Eforie Sud și Tuzla au stat in coloana bara la bara la ora 13 pe o distanță de mai bine de zece kilometri.

În staţiunea Mamaia, turiştii preferă să vină în continuare şi să se înghesuie pe plajele vechi, acolo unde pot să-şi tragă şezlongul foarte aproape de mal, în detrimentul plajelor noi, lărgite, unde sunt nevoiţi să meargă 200 chiar şi 300 de metri până la mal.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.