Antena Meniu Search
x

Minivacanţa de Revelion s-a încheiat cu aglomeraţie în trafic, pe drumurile României

Drumul cel mai lung este cel care, după zile întregi de distracţie, duce acasă. Iar când intervin şi tamponările, nervii ajung la cote maxime.

Vezi și

Drumul cel mai lung este cel care, după zile întregi de distracţie, duce acasă. Iar când intervin şi tamponările, nervii ajung la cote maxime. Valea Prahovei a fost sufocată astăzi de două accidente şi de zecile de mii de maşini care au plecat spre Bucureşti. S-a stat cu orele în trafic şi cei mai mulţi turişti şi-au pierdut răbdarea. Mai ales la gândul că, de miercuri, trebuie să se întoarcă la serviciu. 

De la Predeal la Bucureşti, unii şoferi au făcut chiar şi 6 ore. Şi nu doar din cauza numărului mare de maşini ori a drumului prea îngust, ci şi a accidentului.

Lângă Sinaia, patru maşini au fost implicate într-un accident. Trei stăteau pe loc când s-a produs carambolul. Nimeni n-a fost rănit, însă toţi ceilalţi participanţi la trafic au avut de suferit. 

Peste 40 de mii de turişti au intrat în noul an în staţiunile de la munte. Mulţi se vor întoarce de mâine la serviciu. Doar câţiva norocoşi şi-au prelungit vacanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Minivacanţa de Revelion s-a încheiat cu aglomeraţie în trafic, pe drumurile României