Antena Meniu Search
x

Al patrulea deces al unui pacient cu coronavirus în România: o femeie internată acum două zile la Suceava

Al patrulea deces de coronavirus în România: o femeie internată acum două zile la Suceava. În această dimineață a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 23.03.2020, 12:04

Coronavirus în România
Al patrulea deces al unui pacient cu coronavirus în România: o femeie internată acum două zile la Suceava - Twitter
  • Femeia care a decedat la Suceava avea afecțiuni asociate cronice.
  • E nu avea context epidemiologic.

Al patrulea deces al unui pacient cu coronavirus în România: o femeie internată acum două zile la Suceava. În această dimineață a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19.

”În această dimineaţă a fost  înregistrat al patrulea deces al unei persoane confirmată pozitiv la COVID 19. Este vorba despre o femeie în vârstă de 72 ani, internată în data de 21 martie 2020 in Spitalul Judeţean Suceava, cu afecţiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare)”. a transmis, luni, Grupul de Comunicare Strategică.

Sursa citată a precizat că femeia nu are istoric de călătorie şi nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv. 

Acesta este al patrulea deces cauzat de coronavirus în România. 

Numătul total al îmbolnăvirilor este de 433. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Al patrulea deces al unui pacient cu coronavirus în România: o femeie internată acum două zile la Suceava