Antena Meniu Search
x

O valiză suspectă a pus pe jar poliția, jandarmeria, SMURD-ul și SRI-ul la Arad. Era de fapt geanta cu scule uitată de un bărbat

O valiză suspectă a fost găsită vineri în fața Palatului Copiilor dinArad. După ce poliția, jandarmeria, SMURD-ul și SRI-ul s-au activat, un bărbat a venit să o recupereze spunând că este geanta lui cu scule, pe care a uitat-o.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 16:39

Alerta cu bombă din Arad s-a dovedit a fi una falsă. Un bărbat s-a întors după valiza metalică despre care spune că este o geantă de scule, pe care a uitat-o pe trotuar. După ce a aflat citind știri pe internet despre mobilizarea de forțe s-a întors să o recupereze.

”Un bărbat a revendicat valiza suspectă ca fiind a lui. A uitat-o pe trotuar. Valiza conţinea scule de lucru şi alte obiecte utilizate pentru munca în construcţii şi instalaţii. În aceste momente se reia traficul”, transmite IPJ Arad.

Alarma a fost dată la 112 de un bărbat, iar la fața locului s-au deplasat numeroase echipe de la Poliție, Jandarmerie și SMURD. Aceștia au izolat zona pentru a le permite pirotehniștilor să acționeze. La fața locului a ajuns o echipă pirotehnică de la IPJ Timiș și specialiști SRI. Incidentul s-a produs la doar câteva zile după ce omul de afaceri, Ioan Crișan, din Arad a murit în urma unei explozii care ar fi fost provocată de un dispozitiv montat în mașină.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O valiză suspectă a pus pe jar poliția, jandarmeria, SMURD-ul și SRI-ul la Arad. Era de fapt geanta cu scule uitată de un bărbat