Antena Meniu Search
x

Alertă cu bombă la staţia de metrou Victoriei. Apelul a fost fals, nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil

Polițiștii au fost alertați marți prin apel la 112 cu privire la amplasarea unui dispozitiv exploziv la o stație de metrou din Sectorul 1 al Capitalei, Mediafax.

de Redactia Observator

la 03.01.2023, 12:49

Alertă cu bombă la staţia de metrou Victoriei
- Profimedia

UPDATE 12:49 Echipele de intervenţie au încheiat verificările. S-a dovedit că apelul a fost unul fals şi nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil.

Potrivit Poliției Capitalei, în jurul orei 11.30, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că la o stație de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv.

"Dispeceratul Metrorex a fost avizat de către reprezentanți ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă amenințare cu bombă în zona stației de metrou Victoriei. Echipele specializate din cadrul Poliției s-au deplasat la fața locului. La acest moment circulația trenurilor de metrou se desfășoară conform graficului. Metrorex se va conforma dispozițiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activității, după caz", se arată în comunicatul Metrorex.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 3 și ai Brigăzii de Poliție pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri. Intervenția este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă la staţia de metrou Victoriei. Apelul a fost fals, nu a fost găsit niciun dispozitiv explozibil