Antena Meniu Search
x

Video Alertă cu bombă pe Otopeni. Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenţă, SRI a intervenit pentru verificări. După 4 ore, aeronava a plecat spre Istanbul

A fost alertă cu bombă la bordul unui avion Turkish Airlines, care a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Otopeni, după ce, în timpul zborului a fost primit un mesaj care anunța că la bordul avionului s-ar afla un dispozitiv explozibil. Aeronava Boeing 737 a decolat seara trecută de la Varșovia, cu destinaţia Istanbul, şi avea 158 de pasageri la bord.

Eduard Marin
de Eduard Marin

la 13.04.2024, 10:59

Vezi și

Aeronava, care trebuia să ajungă la istanbul la ora 22:35 a decolat din Polonia, fară că cineva să anticipeze ce va urma în timpul zborului. La ora 21:25 un mesaj anunta ca la bordul cursei Varsovia-Istanbul se afla o bomba, avionul se afla desupra Romaniei, iar in doar 16 minute, pilotii au luat decizia unei aterizari de urgenta. Echipajul de zbor a anunțat pasagerii că există această amenințare, și că, din motive de siguranță, zborul către Istanbul va fi deviat către cel mai apropiat aeroport.

Turkish Airlines se află pe locul 10 în topul celor mai mari firme aeriene din lume

Avionul a aterizat de urgenta la ora 21:41 pe aeroportul din Otopeni. 158 de pasageri au fost debarcati iar Brigada Antitero a SRI a inceput verificarile. Timp de 4 ore, au fost facute cautari in interiorul aeronavei de catre echipele pirotehnice. În urma verificărilor, la ora doua dimineața, pasagerii au fost îmbarcaţi înapoi în aceeaşi aeronava și au decolat în condiţii de siguranţă spre Istanbul.

Turkish Airlines se află pe locul 10 în topul celor mai mari firme aeriene din lume. Nu este prima oară când un avion aterizează la Otopeni, pentru depistarea eventualelor dispozitive explozive. Din fericire, și de această data, alarma a fost falsă și nu au existat victime sau pagube materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Alertă cu bombă pe Otopeni. Un avion Turkish Airlines a aterizat de urgenţă, SRI a intervenit pentru verificări. După 4 ore, aeronava a plecat spre Istanbul