Antena Meniu Search
x

Alertă în staţiunea Mamaia. Un incendiu a izbucnit lângă piscina hotelului Parc

Au fost momente de panică în urmă cu scurt timp în Mamaia. Un incendiu a izbucnit la un hotel celebru din staţiune. Din fericire, oamenii care se aflau la acel moment în interorul clădirii au reuşit să se autoevacueze la timp. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere. 

de Redactia Observator

la 10.04.2024, 13:28

Vezi și

Un incendiu s-a produs, miercuri, lângă piscina hotelului Parc din staţiunea Mamaia. Persoanele din clădire s-au evacuat. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale de stingere incendii, două autoscări, o autospecială pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi alte două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Au ars 400 de kilograme de materiale combustibile, iar focul s-a extins şi la faţadă, la demisol şi la parter pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi. Mai multe geamuri au fost sparte, au fost afectate de incendiu. 

Incendiu la hotelul Parc din staţiunea Mamaia

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că au luat foc gunoaie şi diverse materiale aflate lângă piscina hotelului Parc din Mamaia. 

"Ard gunoaie şi diverse materiale aflate lângă piscina hotelului", au mai spus reprezentanţii ISU.

S-au deplasat cinci autospeciale de stingere, două autoscări, autospeciala de transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean. Persoanele care se aflau în hotel s-au evacuat, au precizat pompierii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alertă în staţiunea Mamaia. Un incendiu a izbucnit lângă piscina hotelului Parc