Antena Meniu Search
x

Video Alertă pe o stradă din Capitală. A fost găsită o geantă în interiorul căreia era un obuz

Polițiștii au fost sesizați, sâmbătă, că pe o stradă din Capitală a fost observată o geantă în care se afla un obiect metalic degradat ce pare a fi obuz.

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 14:07

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 10 Poliție a fost sesizată sâmbătă, prin apel la 112, că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz. Este vorba despre un proiectil de120 mm, fără focos, adică fără risc de explozie, confirmă Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă.

La fața locului s-au deplasat polițiști, precum și pompieri, iar USISU a ridicat în cele din urmă proiectilul. Se fac verificări în vederea stabilirii situației și a condițiilor în care s-a produs evenimentul. Oamenii legii ar putea să îl identifice pe cel care a lăsat geanta cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere. 

Ce spune Poliţia despre incident

''În această dimineaţă, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 10 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că pe o stradă, a fost observată o geantă deschisă, în care se află un obiect metalic, degradat, ce pare a fi un obuz. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, precum şi pompieri, urmând ca obiectul să fie ridicat'', transmite Poliţia Română.

La ora transmiterii acestei ştiri traficul a fost închis pe stradă şi se fac verificări în vederea stabilirii situaţiei şi a condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Alertă pe o stradă din Capitală. A fost găsită o geantă în interiorul căreia era un obuz