Antena Meniu Search
x

Alexandra Măceşanu reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată: "A fost la un pas să iasă din casă" (Video)

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Alexandru Cumpănaşu în timpul unei sesiuni Live pe Facebook. Unchiul Alexandrei Măceşanu a spus că nepoata lui reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a încercat să iasă din casa groazei din Caracal.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.08.2019, 08:53

Din nefericire, afară erau doi câini lupi şi fata nu a avut curajul să iasă din casă
Alexandra Măceşanu reuşise să rupă sârmele şi lanţul cu care era legată - Facebook / Observator.tv

Dezvăluire cutremurătoare făcută de Alexandru Cumpănaşu în timpul unei sesiuni Live pe Facebook. Unchiul Alexandrei Măceşanu a spus că nepoata lui reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată şi a încercat să iasă din casa groazei din Caracal.

Ieri, în timpul unui live pe Facebook, Cumpănaşu a dezvăluit că nepoata lui, Alexandra Măceşanu, în timp ce vorbea cu poliţistul Pistol la telefon, reuşise să rupă sârmele şi lanţul cu care era legată la picioare, şi a încercat să iasă din casa unde fusese de Gheorghe Dincă, după ce a răpit-o. Din nefericire, afară erau doi câini lupi şi fata nu a avut curajul să iasă din casă.

"Acest copil a reușit, înainte să apară această brută sau altul, a apucat sa se dezlege. La telefon cu poliţistul Pistol a încercat şi a reuşit să se dezlege de sârmele cu care era legată la picioare şi a reușit să rupa lanțul, pentru că era legată şi cu un lanț. A reușit să fie singură în casa aia şi a incercat să iasă. 

Din păcate, nu a reușit să facă acest lucru pentru că afară erau doi câini lupi şi nu a avut curajul să facă acest pas. Este greu de imaginat pentru orice ființă umană prin ce a trecut copilul acesta. Iar pentru mine, acest episod pe care l-am aflat de la....nu contează de unde, că a reușit să se elibereze şi sa încerce să-şi salveze viața cu calmul unui copil de 15 ani pe care, probabil, nicio persoană de 70 de ani nu îl are, a fost lucrul care m-a impresionat cel mai mult. Și pentru că a avut acest curaj și această rezistență, va spun că voi lupta până în ultima clipă, dincolo de orice clanuri sau orice altceva, să o găsesc vie.

Când am aflat asta, astăzi (n.r. ieri), am plâns în hohote. Nu mi-a venit să cred că acest copil a fost la un pas să iasă din acea casă, ca s-a eliberat, dar că nu a reușit. Alexandra mi-a arătat că este cel mai puternic om pe care l-am cunoscut vreodată. Iar acest lucru le va da încredere parintilor ei ca daca  fata este in viața, va sti sa lupte pentru viața ei", a declarat Alexandru Cumpănaşu în timpul live-ului pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alexandru Cumpănaşu, posibilă candidatură la prezidenţiale

Alexandru Cumpănaşu ar putea candida la prezidenţiale. În aceeaşi intervenţie live pe Facebook, unchiul Alexandrei a spus că este posibil sa intre în cursa pentru Cotroceni. 

Cumpănaşu le-a cerut celor care îi urmăresc postările să îi spună dacă îşi doresc un preşedinte a cărui principală misiune va fi aceea de a lupta cu clanurile mafiote: 

"A mă înscrie într-o astfel de bătălie înseamnă să-mi pierd liniștea, să-mi pierd tot ceea ce astăzi îmi aduce confort și liniște. Ei bine, eu vă întreb pe dvs. astăzi și vreau să-mi răspundeți cât se poate de sincer și de direct. Trebuie să știu care este părerea dvs. despre acest lucru: Este cazul astăzi să candidez la președinția României sau nu? Are România astăzi de un candidat la președinție care să lupte cu clanurile mafiote? Are România nevoie astăzi de un candidat care să se lupte cu mafia din fiecare județ?".

El i-a rugat pe cei ce îl urmăresc să se gândească la soluţii cum pot fi strânse semnăturile şi le-a cerut celor care vor să îl ajute în judeţe cu strângerea semnăturilor să îl contacteze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Alexandra Măceşanu reuşise să se elibereze din sârma şi lanţul cu care era legată: "A fost la un pas să iasă din casă" (Video)