Antena Meniu Search
x

Alexandra Ramona, o fetiță de 11 ani, a dispărut în Reșița. Copila este căutată de zeci de polițiști, în tot orașul

Alexandra Ramona Cîrpaciu, o fată în vârstă de 11 ani, este căutată de poliție, după ce reprezentanții unui centru de asistență socială din Reșița au dat-o dispărută. Fata a plecat, seara trecută, din instituție și nu s-a mai întors.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 07:27

Alexandra Ramona, o fetiță de 11 ani, a dispărut în Reșița. Copila este căutată de zeci de polițiști, în tot orașul - IPJ Caraș Severin

Potrivit polițiștilor, copila a plecat din centrul unde era instituționalizată, aseară, în jurul orei 20.00. 

"La data de 21 septembrie, la ora 20.30, polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au fost sesizați de către reprezentanții unui centru de asistență socială din municipiu, despre faptul că Alexandra Ramona Cîrpaciu, în vârstă de 11 ani, a plecat în jurul orei 20.00, din centrul de asistență socială în care era instituționalizată. De la momentul sesizării, la activitățile de căutare au fost angrenați peste 20 de polițiști, care efectuează căutări și verificări în parcuri, stații ale mijloacelor de transport în comun, gări, autogări, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia", a transmis IPJ Caraș Severin.

Semnalmentele Alexandrei Ramona Cîrpaciu

  • 1,57 metri înalțime
  • greutate 45 de kg, constituție atletică
  • ochi căprui, ten măsliniu, păr negru

La momentul plecării din centrul de asistență socială, fetița purta un tricou de culoare neagră, pantaloni de culoare gri închis și papuci de casă de culoare roz.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Alexandra Ramona, o fetiță de 11 ani, a dispărut în Reșița. Copila este căutată de zeci de polițiști, în tot orașul