Antena Meniu Search
x

Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani. Pensionarul a fost la un pas de moarte în restaurant, după ce s-a înecat

Omul potrivit la locul potrivit. Alin a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani, care a fost la un pas de moarte într-un restaurant din Argeş.

de Monica Palade

la 20.06.2023, 16:07

Bărbatul se afla cu fiica sa în local, când s-a înecat cu mâncare. Deşi încearcă să îşi salveze tatăl, femeia nu ştie ce trebuie să facă. Este momentul când omul legii observă ce se întâmplă şi intervine. Îi aplica bătrânului manevra Heimlich şi îi salvează astfel viaţa.

La un pas de moarte

Incidentul a avut loc în localitatea Mușătești din Argeș şi a fost surprins de o cameră de supraveghere. Imediat după intervenţia salvatoare, bătrânul se aşază pe scaun şi refuză să mai meargă la spital, spunând că se simte mul mai bine.

Agentul de poliție care a devenit înger păzitor este Alin Perșinaru a participat în februarie anul acesta la un modul de instruire pentru prim-ajutor făcut cu echipele SMURD din Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Alin, un poliţist din Argeş, a devenit erou pentru un bătrân de 70 de ani. Pensionarul a fost la un pas de moarte în restaurant, după ce s-a înecat