Antena Meniu Search
x

Alți doi cetățeni româno-israelieni sunt ostatici în Fâșia Gaza, anunță MAE

Război Israel - Hamas. Alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza, anunță MAE.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 20:13

Război Israel - Hamas
Alți doi cetățeni româno-israelieni sunt ostatici în Fâșia Gaza, anunță MAE - Profimedia Images

"În continuarea precizărilor transmise de către Ministerul Afacerilor Externe în contextul situației de securitate din Statul Israel și Fâșia Gaza, precizăm că autoritățile israeliene au informat ca, în urma verificărilor efectuate, alți doi cetățeni cu dublă cetățenie, israeliană și română, cu domiciliul în Statul Israel, sunt ostatici în Fâșia Gaza", potrivit unui comunicat de presă.

Ministerul român al Afacerilor Externe precizează că Ambasada României la Tel Aviv și Consulatul General al României la Haifa mențin contactul cu autoritățile israeliene.

Strigătul de ajutor al Lăcrămioarei, sora unei românce medic în Gaza

Sunt 24 de zile de când peste 350 de români duc o luptă pentru supravieţuire în Fâşia Gaza. Prinşi între bombardamentele Israelului şi atacurile teroriştilor Hamas, ei cer cu disperare ajutor pentru a fi repatriaţi. Au rămas fără mâncare şi apă. O româncă medic în Gaza a dispărut împreună cu familia de două zile. Sora ei, din Ploieşti, cere ajutorul autorităţilor române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Alți doi cetățeni româno-israelieni sunt ostatici în Fâșia Gaza, anunță MAE