Antena Meniu Search
x

Video "Am fost călcată pe cap, pe corp, pe mâini". Zeci de oameni s-au călcat în picioare la un concert din Bucureşti. Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen în mulţime

Momente de panică, noaptea trecută, în Bucureşti. Mai mulţi oameni care participau la un concert de muzică trap s-au călcat în picioare pentru a ieşi din locaţia unde avea loc evenimentul, după ce un bărbat a pulverizat cu spray lacrimogen în mijlocul mulţimii. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict pornit între un bărbat şi un agent de pază.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.04.2022, 15:51

Vezi și

Incidentul a avut loc în jurul orei 01:00. Poliţiştii secţiei 2 au fost chemaţi să intervină la o hală din sectorul 1, acolo unde se desfăşura concertul. Potrivit informaţiilor transmise de reporterul Observator, Bogdan Dinu, la faţa locului au sosit la scurt timp şi echipajele medicale, care au oferit suport medicali persoanelor afectate. 

Ulterior, reprezentanții unui spital din Sectorul 1 au sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană care a participat la concert s-a prezentat la camera de gardă acuzând „o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante”.

În imaginile filmate de mai mulţi tineri, urcate pe TikTok, se observă cum mulţimea adunată la concert se imbulzeşte şi încearcă să iasă din clădire. Într-unul dintre comentarii o tânără spune cum a fost călcată în picioare în timpul ambuscadei. "Am fost călcată în picioare, pe cap, pe corp, pe mâini, în rest sunt bine", a comentat tânăra. O altă persoană care a luat parte la eveniment spune că "pe mine m-u luat pe sus doi băieţi, pentru că nu mai puteam să ies de acolo".

Pe o reţea de socilizare, reprezentanţii localului unde a avut loc concertul au transmis că totul ar fi început după ce o persoană ar fi încercat să urce pe scenă alături de un cântăreţ. Pentru că agentul de pază l-a oprit, acesta a scos spray-ul lacrimogen şi a pulverizat. Speriaţi pentru că nu ştiau ce se întâmplă, oamenii ar fi început să evacueze clădirea 

Pe acelaşi subiect

Poliţia a deschis o anchetă

Anchetatorii fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

"În noaptea de 16/17 aprilie 2022, în jurul orei 00.40, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că în  pe parcursul unui concert, ce se desfășura într-o hală din sectorul 1, un participant ar fi pulverizat cu un spray iritant-lacrimogen. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, precum și echipaje medicale. Au fost identificate nouă persoane, care părăsiseră incinta. Au fost evaluate medical, dar nu au necesitat transport la spital. Ulterior, o unitate spitalicească din sectorul 1, a sesizat, tot prin intermediul 112, că o persoană s-a prezentat la camera de gardă acuzând o stare de rău, pe fondul inhalații unei substanțe iritante, persoană care a participat la același spectacol. S-a stabilit contextul în care a fost organizat spectacolul și se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase" , au transmis poliţiştii bucureşteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Am fost călcată pe cap, pe corp, pe mâini". Zeci de oameni s-au călcat în picioare la un concert din Bucureşti. Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen în mulţime