Antena Meniu Search
x

Video "Am plămânii inundaţi de la ţigări". Explicaţia unui şofer prins drogat la volan, în Reşiţa. Tânărul a rămas împotmolit cu maşina în sensul giratoriu

"Am plămânii inundaţi de la ţigări". Este explicaţia unui şofer prins în miez de noapte de poliţişti, pozitiv la testarea cu aparatul drugtest. Şi poate oamenii legii nu l-ar fi depistat, dacă acesta nu ar fi condus haotic şi nu s-ar fi oprit cu maşina într-un sens giratoriu.

de Redactia Observator

la 07.01.2024, 08:53

Vezi și

Totul s-a întâmplat pe un drum public din Municipiul Reşiţa. În imagini se vede cum maşina a rămas împotmolită chiar în mijlocul sensului giratoriu. Culmea este că, înainte de a ajunge acolo, şoferul a trecut peste mai multe borduri, dar şi un covor de flori. 

Şofer prins drogat la volan, în Reşiţa. Aparatul drugtest a indicat prezenţa amfetaminei

La faţa locului au sosit poliţiştii rutieri, cărora li s-a părut suspect comportamentul șoferului și pe lângă verificarea cu etilotestul, l-au verificat și cu aparatul drugtest, care a indicat prezenţa amfetaminei.

Şoferul a fost condus la UPU pentru recoltarea probelor biologice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Am plămânii inundaţi de la ţigări". Explicaţia unui şofer prins drogat la volan, în Reşiţa. Tânărul a rămas împotmolit cu maşina în sensul giratoriu