Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Am scăpat volanul". Un tânăr de 31 de ani a murit cu zile, strivit în cabina camionului, după manevra greşită a unui şofer de TIR

Accident teribil în Bistriţa-Năsăud. Un şofer în vârstă de 31 de ani a murit în această dimineaţă la ieșirea din localitatea Mureșenii Bârgăului, după ce autoutilitara pe care o conducea a fost spulberată de un TIR. În accident a mai fost implicat un autotren. Atât şoferul acestuia din urmă, cât şi cel vinovat au scăpat fără răni grave.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 14:15

Accidentul grav s-a produs în această dimineaţă, pe DN 17, în judeţul Bistrița-Năsăud. "Curba asta, am scăpat volanul. M-o luat olecuţă aşa încoa' şi am scăpat volanul în tirul acela şi n-am putut să-l mai îndrept şi am venit întrânsu. M-am coborât, dar n-am putut să-l salvez", spune unul dintre ceilalţi şoferi care a scăpat cu viaţă.

"I-o scăpat volanul din mână şi asta a fost. m a lovit în oglindă, după aia a luat de a rândul tot. Eu în spate n-am văzut că n-am mai avut oglindă, m-am oprit imediat. O dat Dumnezeu am avut zile", adaudă celălalt şofer implicat.

Cum s-a produs accidentul mortal de pe DN 17

Vezi și

Un camion condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa pe direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, a acroşat remorca unui alt camion care se deplasa din sens opus, iar mai apoi a ricoşat şi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani, din Braşov.

La locul tragediei au ajuns mai multe echipaje, iar circulaţia a fost blocată temporar. "Am ajuns la faţa locului pe DN17, am acţionat pentru salvarea şi descarcerarea unei victime surprinse în accident într o autoutilitară. Din păcate, acesta a fost. prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, celelalte două victime sunt conşiente, cooperante. Persoana era încarcerată, blocată, sub camion, am descarcerat aproximativ o jumătate de oră", declară Constantin Crăcană, şeful de intervenţie ISU Bistrița-Năsăud.

Şoferii celor două camioane au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Polițiștii continuă cercetările în acest caz şi au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Am scăpat volanul". Un tânăr de 31 de ani a murit cu zile, strivit în cabina camionului, după manevra greşită a unui şofer de TIR