Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Impact cumplit între două camioane şi o autoutilitară pe DN 17, în Bistriţa. Unul dintre şoferi a fost găsit mort în cabina distrusă

Două camioane şi o autoutilitară au fost implicate, miercuri dimineaţa, într-un accident produs pe Drumul Naţional 17, în zona Valea Străjii, situată la poalele Pasului Tihuţa, iar unul dintre şoferi a decedat în urma coliziunii, potrivit datelor transmise de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

de Redactia Observator

la 07.08.2024 , 09:59

Potrivit IPJ Bistriţa-Năsăud, poliţiştii au stabilit că un camion condus de un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi, în timp ce se deplasa pe direcţia Vatra Dornei către Bistriţa, a acroşat remorca unui alt camion care se deplasa din sens opus, iar mai apoi a ricoşat şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 de ani din judeţul Braşov. În urma impactului, camionul şi autoutilitara au părăsit partea carosabilă.

”Din păcate, în urma impactului dintre cele două vehicule a rezultat decesul bărbatului de 31 de ani”, a arătat sursa citată.

Şoferii celor două camioane au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă, urmând să fie stabilite cauza şi împrejurările producerii evenimentului rutier.

Articolul continuă după reclamă

La caz au fost mobilizate două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD (inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă) şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pe acelaşi subiect

Un şofer mort, doi răniţi

Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării o victimă încarcerată, inconştientă, în persoana conducătorului auto al autoutilitarei, şi două victime conştiente, cooperante, ieşite pe cont propriu din autocamioane. Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier, şoferii camioanelor, sunt de cod verde. Ei prezentau excoriaţii, au primit primul ajutor la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

”Din păcate, conducătorul auto al autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viaţa în momentul în care echipajele de intervenţie au ajuns la locul solicitării. Acesta a fost extras în aproximativ 30 de minute din cabina autoutilitarei distrusă în totalitate”, a anunţat ISU Bistriţa-Năsăud.

Şoferului autoutilitarei i-au fost aplicate manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul la locul accidentului. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Impact cumplit între două camioane şi o autoutilitară pe DN 17, în Bistriţa. Unul dintre şoferi a fost găsit mort în cabina distrusă