Antena Meniu Search
x

Video "Am ţinut uşile încuiate". Mărturii după agresiunea din autobuz. Şoferul din Piteşti povesteşte cum a reuşit să îl prindă pe atacator

O femeie a fost salvată din mâinile unui agresor sexual de şoferul unui autobuz din Piteşti. Bărbatul de la volan l-a observat pe individul care ar fi urmărit-o pe stradă, a urcat după ea şi a început să o hărţuiască. Cu mult curaj şi prezenţă de spirit, a reuşit să deschidă uşa autobuzului doar câteva secunde, pentru ca victima să reuşeasă să fugă. Pe agresor l-a blocat în interior până la sosirea poliţiştilor. Bărbatul de 60 de ani a fost reţinut. 

de Redactia Observator

la 01.09.2022, 12:15

Vezi și

Femeia era singurul călător în momentul în care agresorul a urcat după ea în autobuz şi a început să-i facă propuneri indecente.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce a fost refuzat, bărbatul a devenit tot mai agresiv şi a început să o pipăie pe femeie. Şoferul a văzut momentul şi a intervenit imediat. 

Şofer: S-a ridicat şi s-a repezit la doamna. Am intervenit între domnu şi doamna, i-am spus domne potoleşte-te că acum chiar sun la poliţie. 

Pe acelaşi subiect

Femeie abuzată în autobuz

Cu multă prezenţă de spirit, şoferul a deschis uşa din spate a autobuzul pentru femeia care a reuşit să fugă. Pe agresor, l-a blocat în interior până la sosirea echipajelor de Poliţie. 

Şofer: I-am închis domnului uşa şi am ţinut uşile încuiate. A venit echipajul, domnul a fost în continuare recalcitrant, nu avrut să coopereze, nu a vrut să se legitimeze.

Poliţiştii s-au luptat la propriu cu individul până au reuşit să-l imobilizeze. 

Şofer: A încercat să fugă, l-au prins în 4-5 metri, l-au imbobilizat, au încercat să-l imobilizeze, se lupta cu ei, nu puteau să-i pună cătuşele. N-a vrut să intre în maşina de poliţie, ţinea un picior afară. până la urmă l-au băgat în maşină şi l-au dus la secţia de poliţie. 

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă urmând să fie prezentat parchetului cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Bărbatul este acum cercetat acum pentru agresiune sexuală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Am ţinut uşile încuiate". Mărturii după agresiunea din autobuz. Şoferul din Piteşti povesteşte cum a reuşit să îl prindă pe atacator