Antena Meniu Search
x

Video Ambulanță lovită puternic de un tramvai, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București

Un accident care se putea încheia tragic a avut loc miercuri la amiaza pe unul dintre cele mai mari bulevarde din Capitală. O ambulanţă care se afla în misiune a fost lovită de un tramvai pe şoseaua Ştefan cel Mare. Ambulanţa venea din Călăraşi cu un pacient pe care îl transporta la Spitalul Floreasca. Şoferul ambulanţei a încercat să vireze peste liniile de tramvai, moment în care vatmanul nu a mai putut evita impactul. Din primele informaţii, nimeni nu a fost grav rănit în accident iar pacientul a ajuns la spital transportat de altă ambulanţă. Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor în zonă a fost blocată mai bine de jumătate de oră. 

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 13:33

Vezi și

Circulaţia tramvaielor a fost reluată pe Şoseaua Ştefan cel Mare, după ce anterior fusese blocată în urma unui accident între un tramvai şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Călăraşi.

"Ambulanţa transporta un pacient către Spitalul Floreasca. Pacientul a fost preluat de SMURD. Vatmanul şi conducătorul auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero", informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Nu au rezultat victime în urma accidentului rutier până în acest moment, arată sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ambulanță lovită puternic de un tramvai, pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București