Antena Meniu Search
x

Video Amenda primită de impiegatul de serviciu, după ce două trenuri aproape că s-au ciocnit frontal în gara din Sighişoara

15.000 de lei amendă pentru impiegatul de mişcare care era de serviciu când două trenuri au fost la un pas să se ciocnească frontal în gara Sighişoara. Ceferistul a fost sancţionat pentru că nu şi-a anunţat imediat şefii. Un marfar al unei companii private, condus de un mecanic băut, a trecut pe roşu şi a intrat pe linia pe care venea altă garnitură. Impiegatul a reuşit să le oprească, dar a raportat incidentul după 12 ore, iar CFR a fost acuzată că a muşamalizat cazul.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 21:52

Vezi și

Accident evitat în ultima clipă, în gara din Sighişoara. Conductorul unei garnituri private a adormit, a ieşit din staţie pe culoarea roşie şi a fost la un pas să se ciocnească de un alt marfar.

Mecanicul băut, penalizat cu 15.000 de lei

CFR precizează, referitor la incidentul din gara Sighişoara, unde două marfare au fost la un pas de a se ciocni, că trenurile transportau ciment şi buşteni. CFR subliniază că oficialii companiei nu au ”muşamalizat niciodată vreun incident sau accident feroviar înregistrat pe reţeaua feroviară, indiferent de grupa de clasificare a acestuia”. Compania anunţă că un impiegat de mişcare este cercetat disciplinar. Acesta a fost amendat cu 15.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Amenda primită de impiegatul de serviciu, după ce două trenuri aproape că s-au ciocnit frontal în gara din Sighişoara